torsdag 8. juni 2017

Randsverk - Molde

Først et par bilder fra Randsverk som vi forlot i går morges.

Opusen ganske alene

Randsverk NAF camping med COOP-butikk
Fra Randsverk kjørte vi nedover dalen i retning mot mot Vågå, men tok av og kjørte mot Lom. Masse flotte gårdsbruk med hus malt i brunt. Andre farger skilte seg ut. Stoppet i Lom slik at Sissel fikk kjøpt seg ei fingerbøl.

Et lite utsnitt av Lom.

Lom stavkirke

Lom stavkirke. Påbegynt i 1170.
Fortsatte videre mot Geiranger, og på turen kom vi plutselig forbi en noe spesiell og flott camping. Så ut som om sommerturistene ikke var ankommet enda. Masse helårscampere og utleiehytter, men også plass til farende folk.

Spesiell campingplass

Dønfoss Camping

Svømmebassenget var enda ikke fylt med vann

Elvestryk var også nærmeste nabo.

Før vi kom til nedkjøringen mot Geiranger stoppet vi også for en liten lunsjpause på Grotli Høyfjellshotell. Sol og finvær, men iskald vind.

Lunsjpause på Grotli

Grotli Høyfjellshotell
Over heia og nedkjøringen til Geiranger var spektakulær, og vi ble jo da spent på hva som ventet oss i morgen når turen skulle gå videre mot Trollstigen. Geiranger var noe mindre enn vi hadde forventet, men 2 cruicebåter på reden og masse turister som frekventerte stedet gjorde inntrykk.

En del av Geiranger Camping NAF.

Vi lå på utstilling.

Småhusbebyggelse.

Hoteller.

To cruiceskip for anker. Elva gikk stor.
I dag har vi endelig kommet til det som Sissel har sett frem til lenge, nemlig turen nedover Trollstigen. Men først var det jo turen opp fra Geiranger og mot fjell og snø. Vi passerte bl.a. Gudbdtandsjuvet på veien opp mot Reinheimen nasjonalpark. Snøen lå enda godt inn mot veien.

Cruiceskip på tur ut Geirangerfjorden

Her er det god plass.

Oppover fra Geiranger

Gudbrandsjuvet
Så noen bilder fra Reinheimen Nasjonalpak og Trollstigen

Noen bilder fra nasjonalparken


Noen kjører i åpen bil


Før vi starter på nedoverturen. Masse turister.


Trollstigen.



Vi er nesten nede.
I løse luften
Vel nede fra Trollstigen var det 2 fergeturer og ca 2 timers kjøring og så var vi på Kviltorp NAF-camping ca 4 km utenfor Molde. Grilling i brukbart sommervær før vi tok fram syklene og rullet inn til sentrum. Her lå et av cruiceskipene som vi hadde sett inne i Geiranger ved kaia. Et glass vin og en øl før vi syklet tilbake. Dagens trim var unnagjort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar