Den oppservante leser oppdager nå at jeg er ikke blitt så mye flinkere, skjærpings…….
Etter forrige innlegg har det vært mye matlaging, først 6 kjøttruller
![]() |
| Klar til salting |
Så ble det den utvanna tørrfisken lagt i lut og etter 2 døgn var den perfekt og smakte fortreffelig.
Så kom det litt elgkjøtt i huset og vi måtte selvfølgelig prøv å lag kjøttruller og kjøttdeig. Vi får se om det blir bra.
Kjøttrullan av lam blei kokt og godkjent👏🥰👏, en elgrull blei også kokt, litt for lite salt så de to andre får ligge litt lengre.
I går vakumpakket vi ca 50 kilo lutfisk, 20 kilo skal ut av huset, men æ trur vi har nok😅😂🤣
Nå ligger det sylterull til koking og skal deretter presses før den legges i saltlake, så da skulle alt være klart for julefeiring. Tidlig ute?? Ja, men jeg har altså opplevd at det har blitt manko på rullemner og buklist hvis jeg har ventet litt lengre og det har jeg lovet meg selv skal aldri skje igjen🥹🥹
Da gir æ mæ førr i dag, har litt brodering æ må bli ferdig med litt kjapt.


Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar