mandag 10. juli 2023

10.juli

 Etter noen dager hjemme med "slottonn" kjørte vi ut og endte opp på Tennevoll, der har de faktisk laget en super bobilparkering, ikke mange biler, vi kom som første bil, men det kom 3 stk til.


Tennevoll

Fredag bestemte vi oss for å kjøre til Garsnes, der var det litt mer biler og dit kom også AE`s bror Thor m/frue. Nydelig vær og vi satt ute og koset oss. Grillmat ble det også🐷koteletter for vår del. Her har det skjedd mye siden sist vi var her, mange fler plasser og et ypperlig servicehus.

Pyntet med vakre blomster var det og…



Lørdag var litt kaldere og overskyet så det ble mye innesitting, men på kvelden gikk vi på restauranten og spiste nydelig mat.

Søndag kjørte vi mot Lofoten, mens Thor stoppet i Kongsvik hos dattra. Vi derimot kjørte til Raftøra camping, en stille og rolig plass, men det ble bra mange biler til slutt.

Her går Hurtigruta sørover


Kyllinggryte til middag smakte fortreffelig


I dag mandag, kjørte vi til Leknes, stoppet på Knutstad og spiste lunsj. Da vi kom til Leknes forsto vi lite, her skulle det være bobilparkering ved Lofothallen med vann, tømming og strøm, men her var det dårlig gitt. Fikk til slutt tak i en som hadde med hallen å gjøre og han kunne fortelle det var slutt på bobilparkeringen der, men etter mye om og men ble vi enig om at det var nå greit at vi sto der.

Vi fikk besøk av et søskenbarn av AE som bor på Mo, men var på ferie på Leknes hos et annet søskenbarn Linda, dit spaserte vi etter at Thor hadde ankommet. Koselig stund sammen med dem i godværet

Linda og Helga

Mannen til Linda, Steinar

Evelyn og Kenneth

Men nå er det kveld, god natt🥱😴



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar