torsdag 26. juli 2018

Finnmarka utforskes

Hei igjen!
Da har vi inntatt Finnmarka for noen dager siden.  Siste rapport var fra Bardu Camping, derfra kjørte vi til Skibotn (20.7.) Vi hadde en stopp på Ferda i Nordkjosbotn hvor vi fikk hjelp til kranen på kjøkkenavdelingen som kranglet litt, meget hyggelige og hjelpsomme folk, takk for hjelpa.

I Skibotn ventet Lillian og Håkon på oss, vi spiste en flott lunsj på campingen der og dro til Sissels søster Hulda som nå har en kjæreste (Inge) med hus der.  Etter kaffe og eplekake kjørte vi videre med Rotsund som mål, der bor søster nr 4. Bestemte oss for en camping like før Rotsund og da kom sannelig Hulda og Inge dit. Veldig koselig.

Dagen etter (21.7.) ble det stopp hos eldste søster Anne-Mari og gemalen Jan. Kaffe og kaker før vi dro videre.
Alta var målet og vi endte opp på Alta River Camp. Hulda og Inge er med oss og de skal snu her, derfor blir det to overnattinger her. Fint og varmt.

Søstrene er samlet, og det er ikke ofte

...og vi får være med

På Kvænangsfjellet sto denne

Nordlyskatedralen



Hulda og Inge snur nesa hjemover og vi kjører til Hammerfest (23.7.), fin bobilparkering og der var akkurat plass til oss to biler.
Dagen etter (24.7.) tar vi turen opp til Turistua, en flott tur både opp og ned, fint vær. Hurra for Pia og 48 år.








Flott paviljong i Hammerfest

Mye dyr på veien


Hammerfest fra Turistua



Utpå dagen tar vi laust igjen og kjører mot Lakselv, ender opp på Stabbursdalen Camping. Rekemiddag, nydelig. Natta er full av tordenvær, men vi står han av....
Vi fikk melding fra barnebarnet vårt om at vi skal bli oldeforeldre igjen, ser ut som det er et pikebarn til og hun skal da komme 23.12. hmmmmm julebarn....


25.7. Starter sånn passe tidlig, Ifjord er målet, ender opp på en rasteplass i Bekkarfjord.  Griller sei og koser oss, varmt og godt. Kvelden er full av torden og mye regn, men igjen, vi står han av.

Mye rette strekninger

Grilling i Bekkarfjord


I dag 26.7. har vi kjørt til Kjøllefjord, Gamvik og endte opp på en flott bobilparkering i Mehamn. Ikke akkurat sommertemperatur, men vi har godt med klær.

Mot Kjøllefjord

I Kjøllefjord
Mellom Mehamn og Gamvik
Slettnes fyr
Fra kirka i Gamvik
Hurtigruta ankommer Mehamn

Gamvik
Fantastisk kjøretur til/fra Gamvik
Se bare her....
Taler for seg selv





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar