tirsdag 16. oktober 2018

EU kontroll

Tirsdag 9.10.

Føler meg temmelig dårlig og ringer legen .... og plutselig står sykebilen her.  Inn på sykehuset  bar det og herrejemini for en EU kontroll, konklusjon, motor ok, drifstofftrykk for høyt, eller, hjertet er sjekket og helt ok, men blodtrykket må ned.

Fredag 12.10. utskrevet kl 13 00 og i bobilen og klar for avgang kl 14 30, middag,  kjører til Evenes bobilcamp og spiser grillet pinnekjøtt med råstekte poteter, nam nam. Spaserer en tur før vi tenner Bin laden og koser oss med bål og litt godt i glasset.  En fin kveld som for undertegnede ble tidlig til sengs (vekket kl 06 15 i morres for blodtrykksmåling)

Lørdag 13.10.
Kjører til Bjerkvik og Ferda, har lyst å se på en bil de har stående der. På hjemmesia står det åpningstider, lørdag 10 til 14, men det er bare verkstedet..... og det står det ingenting om.... syyynd.
Vi ringer selgerne, men ingen svarer.
Gjester båthavna i Bjerkvik, der driver de å lager bobilparkering (hipp hurra), spiste lunsj før vi vendte nesen hjemover..... stoppet i Evenes igjen, men ikke på bobilparkeringen, men en utkjøring før det.
På kvelden ringer faktisk en av selgerne fra Ferda tilbake, og det er jo bra at man blir tatt på alvor, tenker jeg.

Søndag 14.10.
Koser oss litt utover dagen før vi kjører hjem.  Har hatt ei kjempekoselig helg, bare æ og kjæresten min.  Satser på mange slike helger fremover.

Sissel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar