søndag 9. september 2018

Vesterålen

6.9.18
Klart vi skal kjør ut......  Etter et kort møte kl 18 00 ble bobilen klargjort og vi kjørte (ikke så langt) til Sandtorgholmen.  Fin plass 3,4 mil fra Harstad, fotball på TV, Norge - Kypros og vi vant 2-0.
Etter det ble det frem med bålpanna og full fyr og der dukket Narvikvenner opp.  Kos rundt bålpanna til det brått ble sengetid.

7.9.18
Vi skal til Sortland fordi den nye frontruta må inspiseres av de som satte den inn, ja så ble det gjort og vi og våre venner  spiste lunsj på Ekspedisjonen før vi kjørte til Melbu Båthavn og installerte oss der, flott plass og bra mange biler.
Nydelig vær og grillen kom frem og koteletter fikk fin farge og smak, kjempegodt.


Ventepølse er viktig




Utpå kvelden kom Lillian og Håkon som hadde tenkt seg til Lofoten, men stoppet og overnattet på Melbu. Et par fra Stave på Andøya kom også til og vi ble en fin gjeng rundt bålpanna.

8.9.18

Sover godt og ganske lenge, ute skinner solen og det er faktisk ganske varmt.Lillian og Håkon kjører videre til Lofoten. Etter en god frokst og x antall kaffekopper går vi  inn til sentrum på Melbu. Spiser lunsj og spaserer tilbake til bilene.

Sløver i solen og spiser etterhvert middag  ..... ute.

Bocciakulene kommer frem og vi spiller til mørket setter en stopper for det.  And the winner is, Åshild.
Bålpanna tennes igjen, Brigt fikset mer ved fra Shell stasjonen.  Neida det skal dere vite"her hopper det ingen halte høns".
Fantastisk vær i hele helga

9.9.18

Våkner til fantastisk vær, igjen, nyter kaffe og småprat før vi starter på hjemturen. Spiser middag på YX (tidligere Best) stasjonen i Kongsvika.  Kan virkelig anbefales, en fantastisk buffe med skikkelig hjemmelaget mat + andre gode menyer. Vi ble faktisk gledelig overrasket, og i tillegg så kjente vi dame som driver den delen av stasjonen.
Vel hjemme var en av oss i møte og en på korøvelse, gjett hvem som gjorde hva........ hehe.

Det er helt fantastisk at man kan ha det så fint på denne tia av året her oppe i høge nord, 17 - 20 grader varmt og helt skyfri himmel fra torsdag til søndag.

Og når man da er sammen med gode venner, da sier jeg "kan man ha det bedre"

Neste tur???? Snart.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar