søndag 2. september 2018

Lødingen - Raften

27. august

Etter at man har kommet til hektene etter en flott feiring av fruens 70 årsdag, ble det faktisk en hjemmehelg for oss. Bobilen ble levert på Sortland for skifting av frontrute. Hentet den på lørdag og i og med at vi hadde tømt bilen helt, ble det ikke aktuelt å kjøre ut.

MEN, mandag pakket vi endel småtteri i bilen og kjørte ut, første stopp på Hjertholmen i Lødingen. Gikk en tur og sjekket ut hvor turløypene er.  Litt sent å gå tur, men vi tente bålpanna og koset oss ute.

Tirsdag morgen kjørte vi til Raften.  Det er tydelig at høsten er på vei, ikke mange biler ute nu, men noen er det. Sto vel 5 biler, med oss. Et vennepar, Greta og Stig dukket opp, de var på tur til Leknes og country festival.  Det kan nok ikke vi, i og med at vi skal hjem å feire svigersønnens 50 års dag.

Vi fikk gått en flott tur opp på den knausen bak campingen, det var bratt, men ikke uoverkommelig.




Ikke noe å si på utsikten.


28. august

Våkner til en flott dag og bestemmer oss for å kjøre til Digermulen for å utforske Keisermarsjen.

Vi gikk ikke helt opp, ble litt tøft og litt langt.  Det får bli en annen gang.  Men det skal sies at det var en flott sti oppover, vi kom til en plass hvor det sto Heia


På Heia

30. august

Vi kjører rett og slett hjem idag.  Da Stig var innom bil vår oppdaget han en sprekk i den spillernye frontruta, ergelig, men ikke vårt problem.  Han på verkstedet på Sortland hadde bare en ting å si, "nei kor i f..."  Så da er det vel på han igjen, med ny rute.

31. august

Koker laks til svigersønnens bursdag i morgen, dekker litt bord og sånne ting.

1. september

Full fart med feiring og 60 gjester koser seg.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar