fredag 1. september 2017

Resten av august

Ja. der va vi igjen, lenge sia nu .....
Vi var som sakt innom hjemmet en tur fra søndag til mandag, deretter til Bjerkvik i to biler. Her ble bakre støtfanger skiftet og vi var innom ICA på riksgrensen og handlet diverse matvarer ++.


Som ny..


Ferdig på verksted forholdsvis tidlig og snudde nesa hjemover, men ble fristet til en overnatting på Evenes Camping, så da ble det sånn.

Hjemme med personbilen og kjører videre til V(B)esterålen. Fruen ikke helt i form, men det ordner seg med litt medisiner. Prøver bobilparkeringen på Sortland og den er helt OK.
Torsdag innom GlassDrive for sjekk av frontrutelekkasjen, en liten jobb utført og vi kjører til Stokmarknes og får nydelig middag og hyggelige timer med Lillian og Håkon.

Fredag er det klart for søskenbarntreff på Bremnes, Mary og Kirsten lager fantastisk rømmegrøt til hele gjengen 14 stk.  På det meste var 9 søskenbarn tilstede, koselig.Vi blir til mandag, slik at vi kan kjøre Sissels to søstre til Evenes. Deretter hjem en tur.
HURRA, fruen fyller år, uten at vi feirer dette noe spesielt.


men her sitter hun i bursdagsgaven

Bestemmer oss for å kjøre nordover til Tromsø, lenge siden vi har vært der.
Stoppet på Polar Zoo som har en liten parkering for oss bobilfolk, helt OK, gikk rundt i parken på onsdag og her litt av det vi så.I nærkontakt med kogens konge

Salt og pepper

Godt dem er inngjerdet

Vi kjører innom denne frøkna på tur nordover og hun kjører show til oss, fantastisk....

Fine Eva Sofie

Her er hun på besøk hos oss
Videre nordover og stopper i Nordkjosbotn, spiser middag på Kroa og overnatter på en parkering for veifarende.


Ankommer Tromsø og se her hva Hilde hadde fikset

Vakker og veldig god.

Sissel tar en liten arbeidsøkt og baker brød til folket i Lanesveien, 14 stk som sikkert ikke varer så veldig lenge, med 4 ungdommer i huset.
Lørdag er vi på bytur og får med oss konsert med Universitetets korps, dirigent: svigersønnen vår.
Tusen takk for oss Hilde og Geir, alltid koselig å være på besøk hos dere.


Konsert i nydelig vær i Tromsøbyen


Søndag tar vi laust og kjører ti Garsnes Brygger, kjempefin plass med hytter og campingplass. Koselig kafe var der også.


Opusen parkert på Garsnes Brygger, aleina.... ja

Flott plass for de som ferdes langs veien og vannetMandag stopper vi på BobilNord i Bjerkvik og der treffer vi et vennepar (Lisbet og Knut Arne) som har vært båtfolk leeenge, men som nå tenker bobil.  Vi tror vi fikk gitt dem endel gode tips og håper de finner en god bil, spennende.
Tar ei overnatting på Evenes før hjemreise.

Tirsdag 22. august ankommer vi heimen, og tro det eller ei, siden har vi vært hjemme...
Og tiden er brukt til litt matauk, så som fiskekaker og boller + div. kjøttdeigretter.

I tillegg har vi med god hjelp fra Stein Cato fått montert 2 stk solcellepanel på taket på bobilen , bli spennende å se hvordan det fungerer.


Men nu altså 1.september og vi må ut en tur. Blir vel kanskje Andøya denne gangen, vi får se og neste helg fårikåltreff i Brøstadbotn, gledes...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar